Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

AUTOPREVOZNIK NEBOJŠA DELIĆ

Autoprevoznik "Nebojša Delić" je u Beogradu poznat kao vrlo profesionalan i jedan od najpouzdanijih  u vršenju usluga: selidbi, kombi prevoza, kamionskog transporta robe i nameštaja i sada je u sklopu Delić Transporta. Pored velike odgovornosti odlikuje nas i mlad vozni park koji Vam je na raspolaganju sedam dana u nedelji. 

Autoprevoznik "Nebojša Delić" je moderna prevoznička radnja koja je uzela za smericu to da svaki ugovoreni posao obavi na najbolji mogući način u roku koji je dogovoren i za cenu koja je unapred predočena. Obzirom da imamo takav odnos prema našim klijentima isto očekujemo i sa druge strane.

Autoprevozničke usluge su širok spektar usluga, gde spada logistika, špedicija, skladištenje, bezbroj vrsta prevoza i sl. Autoprevoznik "Nebojša Delić" je specijalizovan za obavljanje selidbi i transporta nameštaja, za tu vrstu usluga imamo i obučene radnike za nošenje, utovar i istovar nameštaja i vozila koja su adaptirana za bezbedan prevoz nameštaja. Kao što smo pomenuli u autoprevozničkoj delatnosti postoji bezbroj vrsta usluga ali za selidbu uvek treba birati specijalizovanu firmu jer u tom slučaju vaš nameštaj se neće prevoziti u kamionu koji je pre toga prevozio gradjevinski materijal ili neki otpad a što se tiče nošenja nameštaja i to je nemoguće dobro obaviti ukoliko radnici nemaju iskustva.

Profesionalna usluga selidbe po najpovoljnijim cenama! Delić Transport

                           

              Pozovite i zakažite   011/ 2545-677   ili   063/ 370-755

AddThis Social Bookmark Button