Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

Oglasi za kombi prevoz iako su prepuni nekvalitetnih ponuda prikazuju i mali broj oglasa firmi koje su registrovane transportne i autoprevozničke firme koje se na profesionalan i odgovoran način bave kombi prevozom robe, stvari i nameštaja.

Delić Transport je jedna od uredno registrovanih i profesionih firmi za kombi prevoz i selidbe, oglašava se u sledećim rubrikama.

  • Oglasi kombi prevoz robe.
  • Oglasi kombi prevoz Beograd.
  • Oglasi za prevoz namestaja.
  • Oglasi selidbe i transport u Beogradu. Sa radnicima za utovar i istovar.
Potvrda profesionalnosti i odgovornosti naše firme je 5 godina uspešnog obavljanja kombi prevoza i usluga selidbi u Beogradu i preko 7000 obavljenih usluga prevoza kombijem i preko 5000 što većih, što manjih selidbi. Pogledajte skraćeni spisak firmi koje su koristile naše usluge preporuke selidbe.

Usluge vezane za gore navedene oglase a i mnoge druge usluge vezane za transport i selidbe
nudi Vam Delić Transport Beograd.

Delić Transport obavlja usluge selidbi kombi i kamionskim vozilima sa stručnim radnicima za nošenje nameštaja. 

Kao jedna od najvažnijih pogodnosti koje nudimo je mogućnost last minute selidbe i prevoza odnosno postoji mogućnost da organizujemo manje selidbe istog dana kada nas kontaktirate. Da bi Vam izašli u susret i organizovali selidbu u najkraćem roku obezbedili smo stalno zaposlene radnike, kombi i kamiosnki vozni park koji Vam stoje na raspolaganju od 08:00-21:00 časova svakog radnog dana odnosno od 09:00-19:00 vikendom.

Za dodatne informacije o uslugama kliknite na ponudjene linkove: selidba, transport, cene selidbe, selidbe Beograd, kombi prevoz, kutije, prevoz namestaja

Nadam se da sam Vam pomogao u izboru prave firme za kombi prevoz iz oglasa.
Ukoliko želite da saznate cenu kombi prevoza, selidbe kombijem, kompletne selidbe stana sa radnicima i prevozom ili želite da zakažete prevoz kombijem pozovite dole navedene telefone.

Nebojša Delić 

 011/2545-677  i  063/370-755

AddThis Social Bookmark Button