Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

AGENCIJA ZA SELIDBE - DELIĆ TRANSPORT

Agencija za selidbe u Beogradu.

Ukoliko planirate da se preselite u novi stan ili poslovni prostor prepustite to iskusnoj i pouzdanoj agenciji za selidbu i na taj način uštedite vreme, novac i sačuvajte vaše stvari od oštećenja.

Razlozi za angažovanje naše agencije za selidbe su pored stručnosti i ekonomičnosti i to što smo usko specijalizovani za selidbe kao oblast transporta, naime za razliku od običnih transportnih firmi agencija za selidbe Delić Transport poseduje mnoštvo alata i opreme bez kojih je nemoguće obaviti selidbu bez oštećenja i gubljenja vremena. Unapred smo spremni na sve izazove kod selidbi tako da za nas nema iznenadjenja.

Naša agencija za selidbe i transport nameštaja pruža sledeće usluge:

Ukoliko se selite i ne želite nepotreban stres i napor oko organizacije selidbe (treba naći prevoznika, radnike za nošenje, nabaviti kutije i materijal za zaštitu stvari od oštećenja i prljanja u toku transporta i uskladiti vreme koje svima odgovara)
sve to prepustite AGENCIJI ZA SELIDBE "DELIĆ TRANSPORT" i bićete zadovoljni jer ćemo selidbu obaviti onako i kada Vama odgovara! Mi imamo vozila za bezbedan prevoz nameštaja sa iskusnim vozačima, naši radnici imaju i preko 5000 uspešno obavljenih selidbi, sav materijal za pakovanje naručite telefonom i mi ćemo besplatno dostaviti na Vašu adresu, čak veliki deo materijala koji je potreban za zaštitu (sundjeri, kartoni i ćebad za umotavanje komoda, stolova i bele tehnike imamo u vozilima i njihova upotreba je besplatna) Vaše je samo da se spakujete i da sačekate profesionalce koji će vas preseliti bez muke!

Kod nas dobijate najviše za Vaš novac! Delić Transport

 Pozovite nas  011/2545-677   i   063/370-755
 
 
AddThis Social Bookmark Button

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.