Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

AUTOPREVOZNIK NEBOJŠA DELIĆ

Autoprevoznik "Nebojša Delić" je u Beogradu poznat kao vrlo profesionalan i jedan od najpouzdanijih  u vršenju usluga: selidbi, kombi prevoza, kamionskog transporta robe i nameštaja i sada je u sklopu Delić Transporta. Pored velike odgovornosti odlikuje nas i mlad vozni park koji Vam je na raspolaganju sedam dana u nedelji. 

Autoprevoznik "Nebojša Delić" je moderna prevoznička radnja koja je uzela za smericu to da svaki ugovoreni posao obavi na najbolji mogući način u roku koji je dogovoren i za cenu koja je unapred predočena. Obzirom da imamo takav odnos prema našim klijentima isto očekujemo i sa druge strane.

Autoprevozničke usluge su širok spektar usluga, gde spada logistika, špedicija, skladištenje, bezbroj vrsta prevoza i sl. Autoprevoznik "Nebojša Delić" je specijalizovan za obavljanje selidbi i transporta nameštaja, za tu vrstu usluga imamo i obučene radnike za nošenje, utovar i istovar nameštaja i vozila koja su adaptirana za bezbedan prevoz nameštaja. Kao što smo pomenuli u autoprevozničkoj delatnosti postoji bezbroj vrsta usluga ali za selidbu uvek treba birati specijalizovanu firmu jer u tom slučaju vaš nameštaj se neće prevoziti u kamionu koji je pre toga prevozio gradjevinski materijal ili neki otpad a što se tiče nošenja nameštaja i to je nemoguće dobro obaviti ukoliko radnici nemaju iskustva.

Profesionalna usluga selidbe po najpovoljnijim cenama! Delić Transport

                           

              Pozovite i zakažite   011/ 2545-677   ili   063/ 370-755

AddThis Social Bookmark Button

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.