Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

selidbe cene | cena selidbe Beograd | cene prevoza
Selidba sa profesionalnom agencijom
Jeftina varijanta selidbe

  Selidbe011.com | Prevoz | Kartonske KutijeCeneDelić Transport | 065/2545-677


Zbog čega je razlika u cenama selidbe i duplo od agencije do agencije?


Prvo i osnovno pitanje je, da li Vam je bitno da se preselite bez stresa i da, kada se selidba završi više ne razmišljate o tome i spremni ste da platite profesionalce za to?
Postoji mogućnost i da zbog nepovoljne finansijske situacije nemate izbor i morate da izaberete najjeftiniju cenu selidbe bez obzira što postoji mogućnost da dugo posle toga koristite oštećene stvari, vršite popravke i nadoknadjujete izgubljeno vreme a može i koštati na kraju i više jer neki jeftinu ponudu koriste samo kao mamac a posle u toku posla menjaju cenu a Vi nemate vremena da tražite drugu slobodnu agenciju za selidbe.


Ako ste za prvu opciju izaberite pouzdanu, registrovanu agenciju za selidbe sa iskustvom.


Kao i u svakom poslu tako i u selidbama postoje agencije koje dobro obave selidbu i one koje obave posao ali ispod od očekivanog nivoa za specijalizovanu agenciju za selidbe.
Lošije agencije za selidbe su većinom početnici, bez iskustva, bez odgovarajućeg alata, sa nepouzdanim vozilima starim i po 30 godina, nosači angažovani ispred diskonta pića... sve su to stvari koje utiču na to da selidba krene naopako iako ste hteli da angažujete profesionalce i kao što je i logično, izabrali ste najpovoljniju ponudu, ali sama previše jeftina cena selidbe treba da Vam ukaže na moguće nevolje, kao na primer to da uopšte ne dodju na selidbu jer su u medjuvremenu našli bolje plaćen posao, jer su ugovorili 5 selidbi za jedan dan a ne računaju da se u Beogradu očas desi kolaps u saobraćaju i da vozilo može da se pokvari, pogotovo ako je staro 30 godina. Postoji mogućnost da neće umeti da iznesu komad nameštaja kroz ista vrata kroz koja je i ušao, da će ormar ostati da se preseli neki drugi dan, jer ne umeju da ga rasklope ili nemaju alat, pa će doći komšija sa bušilicom da to rasturi. Poslednja stavka su radnici uz dužno poštovanje svakoga, ali postoje ljudi koji nisu adekvatni za to da budu u kontaktu sa vašim dragocenostima i predmetima koje svakodnevno koristite.


Nekoliko razloga zašto baš nas da izaberete za Vašu selidbu:

 • UVEK SE DRŽIMO DOGOVORA - Ukoliko ste zakazali selidbu kod nas, budite sigurni da Vam nećemo otkazati termin ukoliko imamo ponudu za bolji ( veći, bolje plaćen i sl.) posao, jer smatramo dužnim da obavimo dogovorene poslove, bez obzira na obim i cenu.
 • VRŠIMO VELIKE I MALE SELIDBE - Za nas ne postoji prevelika niti premala selidba odnosno preselićemo samo jednu stolicu ukoliko to od nas zahtevate.
 • ISKUSTVO I OPREMA - U dosadašnjem radu smo preselili preko 5000 stanova i poslovnih prostora i stekli smo potrebno iskustvo u pakovanju, nošenju, zaštiti i bezbednom transportu stvari i nameštaja. Posedujemo potrebne alate i vršimo rasklapanja i sklapanja, stolova, kreveta, ormara i sl.
 • FLEKSIBILNO RADNO VREME - Naše radno vreme je onako kako Vama najviše odgovara.
 • ISKRENI SMO -Ne radimo i ne počinjemo stvari koje ne znamo 100% dobro da uradimo ili nemamo opremu za to. U poslove koje ne radimo spadaju: ne radimo prenos industrijskih mašina, sefova težih od 150kg, ne radimo prenos klavira, ne radimo dizanje stvari konopcima, ne vozimo šut, gradjevinski materijal i prljave stvari.
 • UREDNO REGISTROVANA FIRMA - Jedna od najbitnijih činjenica je da smo uredno registrovana firma i kao takvi podležemo svim zakonima za privredne subjekte.

 

Selidbe Beograd Cene:

Kvadratura stana - Cena Selidbe:

- do 25m2 cena.....................do 15.000,00 Din.
- od 25m2 do 40m2 cena......od 10.000,00 do 25.000,00 Din.
- od 40m2 do 60m2 cena......od 20.000,00 do 40.000,00 Din.
- od 60m2 do 80m2 cena......od 30.000,00 do 60.000,00 Din.
- od 80m2 i više      cena......od 40.000,00 Din.


Cenovnik je informativnog karaktera i kalkulisan je za standardnu uslugu selidbe sa uključenim prevozom i radnicima za utovar i istovar svih stvari(nameštaj, kućni aparati i pokućstvo) na primeru selidbe od tačke A. do tačke B.

Ne rizikujte, ukažite poverenje profesionalnoj agenciji za selidbe.
Vi?e od 6 godina rada bez ijedne reklamacije na naše usluge!

Šta utiče na cenu selidbe?

Na cenu selidbe utiče niz faktora od kojih su najvažnij sledeći:

 • Količina stvari i nameštaja koje je potrebno preseliti
 • Broj spratova, da li postoji i tip lifta u zgradama gde se vrši selidba
 • Da li je potrebno rasklapanje i sklapanje ormara, kreveta i sl.
 • Broj angažovanih radnika za selidbe
 • Udaljenost adresa

Svaka selidba je specifična i da bi saznali preciznu cenu selidbe najbolje je da nas kontaktirate i dobijete tačnu cenu selidbe. 

Pozivom naših brojeva telefona imate mogućnost da razogovatate sa stručnjakom za selidbe i transport nameštaja koji će odrediti cenu Vaše selidbe ili zakazati izlazak na besplatnu procenu cene selidbe ukoliko se radi o selidbi ve?eg obima. Nas uvek možete pitati za savet u vezi selidbe, prevoza nameštaja, ambalaže i na?ina pakovanja za selidbu.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.