Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

KOMBI SELIDBE!  Selidbe kombijem

Delić Transport firma za selidbe specijalizovana za kombi selidbe u centru Beograda.

Zbog specifičnosti selidbi u Beogradu a to su sve manji broj ulica gde je dozvoljen saobraćaj kamionima preko 3.5 tone i poteškoća kod parkiranja kamionskih vozila u užem gradskom jezgru u prilici smo da Vam ponudimo kombi vozila adekvatna za selidbe i u kombinaciji dva kombija dobija se zamena za kamion a pri tom cena selidbe ostaje ista. U naša kombi vozila pojedinačno je moguće odjednom bezbedno upakovati: trosed, dvosed, fotelju, tv komodu, fižider, veš mašinu, šporet, televizor i 10-15 kutija sa stvarima. Kombi selidba nameštaja mnogo je bezbednija od kamionskih selidbi sa ceradom i potrebno je mnogo manje vremena i materijala za zaštitu.

Selidbe kombijem moguće su tokom celog dana jer ne postoje zabrane za saobraćaj u većini Beogradskih ulica u nekim terminima kao što je zabranjeno kamionima tako da možete da računate da će Vaša selidba biti obavljena u najkraćem roku.

Firma Delić Transport poseduje kombi vozila velikih dimenzija tovarnog prostora koji omogućava maksimalnu iskorišćenost kapaciteta za prevoz nameštaja što u kombinaciji sa iskusnim i odgovornim vozačima koji sa maksimalnom pažnjom prilaze svakom prevozu daje visok kvalitet usluge, tako da dobijate maksimum za Vaš novac.

 

       Pozovite   011/2545-677063/370-755

 Furgon za Selidbu  Usluge Seljenja  Dimenzije Kombi Vozila

AddThis Social Bookmark Button