Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

KOMBI SELIDBE!  Selidbe kombijem

Delić Transport firma za selidbe specijalizovana za kombi selidbe u centru Beograda.

Zbog specifičnosti selidbi u Beogradu a to su sve manji broj ulica gde je dozvoljen saobraćaj kamionima preko 3.5 tone i poteškoća kod parkiranja kamionskih vozila u užem gradskom jezgru u prilici smo da Vam ponudimo kombi vozila adekvatna za selidbe i u kombinaciji dva kombija dobija se zamena za kamion a pri tom cena selidbe ostaje ista. U naša kombi vozila pojedinačno je moguće odjednom bezbedno upakovati: trosed, dvosed, fotelju, tv komodu, fižider, veš mašinu, šporet, televizor i 10-15 kutija sa stvarima. Kombi selidba nameštaja mnogo je bezbednija od kamionskih selidbi sa ceradom i potrebno je mnogo manje vremena i materijala za zaštitu.

Selidbe kombijem moguće su tokom celog dana jer ne postoje zabrane za saobraćaj u većini Beogradskih ulica u nekim terminima kao što je zabranjeno kamionima tako da možete da računate da će Vaša selidba biti obavljena u najkraćem roku.

Firma Delić Transport poseduje kombi vozila velikih dimenzija tovarnog prostora koji omogućava maksimalnu iskorišćenost kapaciteta za prevoz nameštaja što u kombinaciji sa iskusnim i odgovornim vozačima koji sa maksimalnom pažnjom prilaze svakom prevozu daje visok kvalitet usluge, tako da dobijate maksimum za Vaš novac.

 

       Pozovite   011/2545-677063/370-755

 Furgon za Selidbu  Usluge Seljenja  Dimenzije Kombi Vozila

AddThis Social Bookmark Button

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.