Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

Najčešća Pitanja i Odgovori u Vezi Selidbe

Pogledajte neka od najčešćih pitanja naših klijenata i naše odgovore na ta pitanja u vezi selidbe.

Koliko košta selidba?

Svaka selidba je jedinstvena i za tačnu cenu selidbe najbolje je da pozovete naše telefone gde će stručnjak za selidbe dati ponudu cene selidbe ili će zakazati izlazak na besplatnu procenu cene selidbe ukoliko se radi o većoj selidbi. Okvirne cene selidbi pogledajte na strani: Selidbe Beograd Cena

Imate li fizičke radnike za selidbe, utovar i istovar?

Da. Firma "Delić Transport" pored iskusnih i pažljivih vozača ima i stalno zaposlene iskusne i proverene radnike za nošenje, utovar i istovar. (Ne bavimo se iznajmljivanjem radnika za selidbe osim  u slučajevima kada našem starom klijentu zatreba prenos nameštaja u istom objektu, naravno ako za to trenutno imamo mogućnosti).

Da li su vozila agencije za selidbe "Delić Transport" adekvatna za selidbe?

Da. Naša vozila su furgoni a to znači potpuno zatvorenog tovarnog prostora, gde vaše stvari neće pokisnuti, ispasti i sl. Stranice prostora u kom se prevozi nameštaj su tapacirane. Naša vozila se koriste samo za prevoz nameštaja i nema mogućnosti da se Vaš nameštaj prevozi u istom vozilu u kom se predhodno prevozio neki otpad i slično.

Kako izgleda sama selidba?

Ukoliko se odlučite da za Vašu selidbu izaberete firmu „Delić Transport“ standardna usluga selidbe izgleda ovako:

Ukoliko se odlučite da za Vašu selidbu izaberete firmu „Delić Transport“ standardna usluga selidbe izgleda ovako:

U dogovoreno vreme na Vašu adresu stiže adekvatno vozilo za selidbe i radnici za nošenje, utovar/istovar. Radnici pripremaju nameštaj i stvari za transport, izose i utovaraju na vozilo sve stvari(nameštaj, aparati, kutije i sitnice...) koje ste naveli da želite da se presele. Sledi prevoz na novu adresu, radnici rade istovar, montiranje i rasporedjuju stvari u novom stanu onako kao Vi želite. Naplata se vrši po obavljenom poslu po ceni selidbe koja je ranije dogovorena.

Možete li demontirati i montirati kabasti nameštaj?

Možemo. Sve manje komplikovane demotaže i montaže kabastog namštaja kao što su fabrički: ormari, kreveti, kuhinje, komode i sl. vrše naši obučeni radnici. Napomonjem da ne radimo demontažu i montažu specifično pravljenog nameštaja, ugradnih plakara i tehnike koji su radjeni po meri i za to preporučujem da to odrade stolari koji su ga i pravili ili Vam mi možemo preporučiti stolara. Mi možemo da uradimo prevoz, utovar i istovar takvih stvari ali kao što sam rekao naši radnici su iskusni nosači nameštaja a ne profesionalni stolari, električari i sl.

Koliko dana unapred je potrebno zakazati selidbu?

Kod nas možete zakazati selidbu i za isti dan ukoliko imamo slobodno vozilo i radnike uvek ćemo Vam rado izaći u susret. Preporučujem da ipak zakazujete selidbu bar dva dana ranije. 

Odaću Vam jednu tajnu. Ukoliko kažete da želite da zakažete selidbu nedelju ili više dana unapred kod većine agencija za selidbe dobićete povoljniju cenu selidbe u odnosu na onu koju ćete dobiti ako pitate za selidbu za sutra. Razlozi su jednostavni svi žele da ranije popune termine što umnogome lakšava planiranje rada agencije za selidbe. 

Ukoliko se odlučite da za Vašu selidbu izaberete firmu „Delić Transport“ standardna usluga selidbe izgleda ovako:
U dogovoreno vreme na Vašu adresu stiže adekvatno vozilo za selidbe i radnici za nošenje, utovar/istovar. Radnici pripremaju  nameštaj i stvari za transport, izose i utovaraju na vozilo sve stvari koje ste naveli da želite da se presele. Sledi prevoz na novu adresu, radnici rade istovar i rasporedjuju stvari u novom stanu onako kao Vi želite. Naplata se vrši po obavljenom poslu po ceni selidbe koja je ranije dogovorena. 

Imate li radnike za utovar i istovar?

Da, imamo iskusne radnike za noše

 

Imate li radnike za utovar i istovar?

 

Imate li radnike za utovar i istovar?

Da, imamo iskusne radnike za nošenje, utovar i istovar.Imate li radnike za utovar i istovar?

Da, imamo iskusne radnike za nošenje, utovar i istovar.

 

 

Imate li radnike za utovar i istovar?

Da, imamo iskusne radnike za nošenje, utovar i istovar.

 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.