Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

Oglasi za kombi prevoz iako su prepuni nekvalitetnih ponuda prikazuju i mali broj oglasa firmi koje su registrovane transportne i autoprevozničke firme koje se na profesionalan i odgovoran način bave kombi prevozom robe, stvari i nameštaja.

Delić Transport je jedna od uredno registrovanih i profesionih firmi za kombi prevoz i selidbe, oglašava se u sledećim rubrikama.

  • Oglasi kombi prevoz robe.
  • Oglasi kombi prevoz Beograd.
  • Oglasi za prevoz namestaja.
  • Oglasi selidbe i transport u Beogradu. Sa radnicima za utovar i istovar.
Potvrda profesionalnosti i odgovornosti naše firme je 5 godina uspešnog obavljanja kombi prevoza i usluga selidbi u Beogradu i preko 7000 obavljenih usluga prevoza kombijem i preko 5000 što većih, što manjih selidbi. Pogledajte skraćeni spisak firmi koje su koristile naše usluge preporuke selidbe.

Usluge vezane za gore navedene oglase a i mnoge druge usluge vezane za transport i selidbe
nudi Vam Delić Transport Beograd.

Delić Transport obavlja usluge selidbi kombi i kamionskim vozilima sa stručnim radnicima za nošenje nameštaja. 

Kao jedna od najvažnijih pogodnosti koje nudimo je mogućnost last minute selidbe i prevoza odnosno postoji mogućnost da organizujemo manje selidbe istog dana kada nas kontaktirate. Da bi Vam izašli u susret i organizovali selidbu u najkraćem roku obezbedili smo stalno zaposlene radnike, kombi i kamiosnki vozni park koji Vam stoje na raspolaganju od 08:00-21:00 časova svakog radnog dana odnosno od 09:00-19:00 vikendom.

Za dodatne informacije o uslugama kliknite na ponudjene linkove: selidba, transport, cene selidbe, selidbe Beograd, kombi prevoz, kutije, prevoz namestaja

Nadam se da sam Vam pomogao u izboru prave firme za kombi prevoz iz oglasa.
Ukoliko želite da saznate cenu kombi prevoza, selidbe kombijem, kompletne selidbe stana sa radnicima i prevozom ili želite da zakažete prevoz kombijem pozovite dole navedene telefone.

Nebojša Delić 

 011/2545-677  i  063/370-755

AddThis Social Bookmark Button

 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.