Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

Prevoz stvari Beograd - kombi prevoz stvari - kamionski prevoz stvari

Vršimo prevoz stvari i nameštaja sa radnicima za utovar i istovar u Beogradu.
Usluge prevoza stvari obavljamo kombi i kamionskim vozilima nosivosti do 3 tone i zapremine tovarnog prostora do 17m3. Tovarni prostor naših vozila je tapaciran i opremljen sa nekoliko sistema za pričvršćivanje stvari u toku transporta.

U usluge prevoza stvari ubrajamo i prevoz samo jednog komada nameštaja ili jednog paketa ukoliko za to imate potrebu, naravno, radimo prevoze stvari i nameštaja bilo koje količine.

Uz uslugu prevoza stvari pružamo i usluge utovara, istovara, nošenja nameštaja i zaštitnog pakovanja za transport i skladištenje. Postoje nekoliko stepena zaštite kod pakovanja za selidbu koji se razlikuju po ceni i efikasnosti.

Okvirne cene prevoza stvari i selidbi su u našoj rubrici cene a za tačnu cenu vašeg konkretnog slučaja pozovite naše telefone i upitajte to našeg stručnjaka za selidbe koji će Vam rado izaći u susret povoljnom ponudom i pravim savetom u vezi prevoza stvari i selidbi.

              

Kombi prevoz stvari obavljamo vozilima fiat ducato dimenzija: (d 3.45m, š 1.8m, v 1.9m) nosivosti do 2t i zapremine tovarnog prostora 12m3.

Prevoz stvari kamionom obavljamo furgonom dimenzija: (d 3.8m, š 2m, v 2.15m) nosivosti 3t i zapremine 17m3.

                                         pozovite i zakažite 063/370-755 i 011/25-45-677

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.