Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

selidba

Selidbe - Delić Transport
Ko se ikada selio zna da to nije samo prevoženje stvari sa jedne na drugu lokaciju. Selidba zahteva dobro planiranje i blagovremenu pripremu. Nemojte to olako shvatati ali takodje to nije ni nerešiv problem jer danas u Beogradu postoji nekoliko agencija za selidbe koje poseduju veliko iskustvo i mogu Vam izaći u susret. Predstavljam Vam najbolju agenciju za selidbe: Delić Transport.

Delić Transport je firma specijalizovana za selidbe i prevoz nameštaja sa dugogodišnjim iskustvom i proverenim kvalitetom usluge. Bilo da selite stan ili firmu Vaša selidba će biti odradjena staloženo, lako i u dogovorenom roku. Usluge: Pakovanje, priprema nameštaja za selidbe, umotavanje u zaštitne folije, de-montaža ormara, kuhinja, kreveta i sl, prevoz i nošenje kao i raspored nameštajapo želji klijenta na krajnjoj lokaciji. Pored selidbi u Beogradu i Srbiji, vršimo i selidbe u inostranstvo sa carinjenjem i dokumentacijom. Do sada smo obavili preko 4.000 selidbi što nam daje za pravo da kažemo da u ovom poslu za nas nema iznenadjenja što klijenti cene i lako prepoznaju.
Pored najkvalitetnije usluge selidbi Delić Transport se bavi prodajom i dostavom sve potrebne ambalaze za selidbe tj. Kutije za pakovanje raznih veličina i nosivosti, folije za obmotavanje i zaštitu nameštaja i osetljivih uredjaja, kao i ostalog materijala za pakovanje.

Možete nas kontaktirati na:

011/2545-677
063/370-755

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.