Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

Usluge selidbi firmi - kancelarija i poslovnih prostora

Selidbe kancelarijskih i poslovnih objekata

Selidbe firmi iziskuju savršenu organizaciju i iskusvo angažovane agencije za selidbu jer kod takvih poslova greška kao što je gubljenje dokumentacije ili oštećenje opreme može da
napravi ogromnu i ne samo materijalnu štetu. Savetujemo Vam da pre ukazivanja poverenja, detaljno proverite reference, iznete podatke i stručnost agencije za selidbu jer svaka kaže da je vrhunski profesionalna ali detalji kao što su: kada je osnovana, slike iz galerije i transparentnost cena su najbolji pokazatelji ko je pouzdan da bi preselio sve ono što ste godinama privredjivali.

Nekoliko razloga zašto izabrati AGENCIJU ZA SELIDBE " DELIĆ TRANSPORT" da preseli Vaš biznis:

  • Osnovani smo 2007 godine i do sada smo preselili preko 1000 firmi bez reklamacije i od tada smo svaku godinu napredovali bez obzira na krizu i druge faktore.
  • Naš vozni park je star maksimalno 8 godina i adaptiran je za transport kancelarijske opreme.
  • Organizaciju posla radimo planski i u okviru realnih kapaciteta ( ne ugovaramo tri velike selidbe za jedan dan pa se i sitne komplikacije pretvaraju u katastrofe).
  • Uvek zapošljavamo samo radnike sa preporukom i pored toga prolaze niz obuka i provera vezanih za odgovornost, stručnost i pouzdanost.
  • Ja, Nebojša Delić vlasnik i menadžer ove agencije lično sam prošao sve pozicije u ovom poslu od vozača, nosača, montera i demontera i pakera u preko 2000 selidbi što mi umnogome pomaže da na najbolji način organizujem svaku selidbu.
  • Na žalost, ne bavimo se selidbama radionica,industrijskih postrojenja, specijalnih tereta i sl jer su to poslovi koji zahtevaju usku specijalizaciju i mislim da to ne bi na najbolji način mogli obaviti.
  • Da bi bili skoncentrisani samo na uspešno obavljanje selidbi u poslovnoj politici imamo smernicu da selidbe pravnih lica naplaćujemo virmanski i isključivo avansno
Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili želite da se konsultujete u vezi Vaše buduće selidbe slobodno me kontaktirajte na dole navedene telefone.

Tel/fax: 011/2545-677
Mobilni: 063/370-755

 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.