Selidbe, transport, kartonske kutije

selidbe, selidbe beograd

Skladištenje stvari i nameštaja - Izdavanje magacina za kratkotrajno i dugotrajno čuvanje stvari i nameštaja kod renoviranja ili dok tražite novi prostor.

Ukoliko je nedostatak prostora gde biste privremeno mogli da skladištite stvari vaš problem, na pravom sete mestu. Jedna od naših delatnosti pored prodaje ambalaže, usluga selidbi sa radnicima za nošenje je i skladištenje nameštaja, odnosno iznajmljivanje prostora za odlaganje stvari.

Ukoliko renovirate stan ili vam treba kratkoročno ili dugoročno skladištenje stvari dok tražite novi prostor mi imamo rešenje. Uslužno skladištenje nameštaja obavljamo u magacinima koji se nalaze na Čukaričkoj padini, 6 km od centra Beograda. Cena mesečnog zakupa magacina za odlaganje stvari je 5 evra po metru kubnom . Prostor je suv, bezbedan i lako pristupačan. Magacinski prostor iznajmljujemo samo klijentima koji koriste naše usluge prevoza stvari.


Kod nas možete kupiti svu potrebnu ambalažu za skladištenje i privremeno odlaganje stvari, kartonske kutije, folije, trake i drugi materijal za pakovanje. Za vas možemo obaviti pripremu stvari za skladištenje i transport, obično to obuhvata umotavanje u streč foliju, a po želji možemo stvari dodatno umotati u pucketavu foliju i rebrasti karton što se obično radi kod osetljivih i skupocenijih stvari. Prevoz i radnike za utovar i istovar mi obezbedjujemo i to je jedan od uslova da bi ste mogli kod nas da skladištite.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.